keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Makrohaaste 131

Aiheena KIVI


Laitoin edelliseen haasteeseen kotimaan kiviä. Vaihdetaan tähän ulkomailta kertyneitä aarteita. Osa itse ostettuja ja osa lahjsksi saattuja.



Sain kerran lahjaksi Amerikoista asti hienoja kiviä, niin luulimme. Otin kivet mukaan kivenhiontaan ja halkaisin ne. Yllätys,yllätys, ne oli värjättyjä.


Vähän kotimaistakin kiveä.Meillä laitan kiviä vähän joka paikkaan. Akvaariossa spektroliittia. Kimmeltee kauniisti. Tuo on nyt vähän levän peitossa mutta tavallisesti.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

tiistai 14. tammikuuta 2014

Makrohaaste 130

                                                       Aiheena: KOREA / KAUNIS



Ajattelin lähestyä aihetta ajatuksella. Suomalaiset kivet ovat kauniita, mutta kun niitä hioo koruksi niin sitten vsta ne on mielestäni koreita.


keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Makrohaaste 129

Aiheena HAARUKKA




Yläkuvassa luonnon haarukka,tälläkertaa haarukassa jäätä. Alakuvassa meidän kalat syövät terveellisesti ja niillä haarukka painona,ettei kurkku lentelisi pitkin akvaariota.

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Makrohaaste 128


ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

Tällä kertaa haaste oli helppo,olenhan rakentanut nukkekotia kymmenen vuotta. Kuvassa ruusut on tehty reijittäjän reijistä,eli siitä osasta joka tavallsesti heitetään pois.Lisää minun minjatyyrejä löytyy,kun klikkaat oikeassa kulmassa olevaa Villa Eleonooran nukkekoti blogiani.